Igazán ígéretes zenés prózai esttel várja az érdeklődőket a székesfehérvári Café Möbius a hónap végén: Kupa Júlia, Palágyi Ildikó Brigitta és Somogyi Aranka, a Hajtűkanyar irodalmi est vendégei a Szakítópróza művüket publikálják 28-án, hattól!

 

Ám egy pillanatra se higgye a kedves publikum, hogy a három hölgy kávét kortyolgatva csak mondja a magáét, Tallér Edina, mint moderátor vezeti a zenésre avanzsált estet, ahol a SzakítósBlog alapján Kocsis Noémi, a Fejér megyei Hírlap szeretett újságírója és Czinki Ferenc, az Árgus magazin szerkesztője, a Möbius vasárnapi felszolgálója húzzák el a szerelmet éppen megunók nótáját!

Érdemes lesz tanulni a mondatokból!

 

De az ember legjobb barátainak rajongói se unatkozzanak, mert 21-én este héttől Dr. Szabó Antal kiállítása nyílik meg a kávézót látogatók előtt: olyan kutyabilétákat gyűjtött össze az úr, melyek kellő pontossággal mutatják be az 1800-as évektől napjainkig forgalomba hozott oltást igazoló cafatkákat!
A kiállítás akár egy (eb)történelem órának is frenetikus, ám a csaholó jószágoktól tartóknak sem árt, ugyanis a bilétákat látva már biztosak lehetünk, hogy az a kutya, amelyik ugat is, és harap is, éppen be van-e oltva, vagy sem!
(Mily’ hasznos információk ezek így, a H1n1 járvány idején!)

 

Nos, nem is maradt más hátra, mint felpattanni a monitorok elől, s ellátogatni Székesfehérvár egyik leghangulatosabb udvarába, a Kossuth utca 11-hez, s egy isteni forró fehércsokoládé mellett hallgatni a hölgyeket (és persze Ferit), miközben csodálhatjuk a kiállítás anyagát is!

Félni nincs okunk, a Möbius kollektívái veszettség ellen oltva vannak! ;)

 

Címkék: kutya kiállítás kupa oltás eb somogyi ildikó café aranka júlia irodalmi est möbius brigitta hajtűkanyar palágyi szakítópróza biléta

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr801538489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moncsi89 2009.12.05. 21:10:10

Nemrég voltam egy hasonló nevű kávézóba,mégpedig az Alba Plaza Café Noirjába.Egy Kati nevű Avonos lánnyal találkoztam megbeszélni,hogy hogyan működik az Avon hogyan lehet tanácsadónő lenni,de persze nem leszek az.A Café Noirban ő egy Capuccinot ivott én meg egy Forró csokoládét.Összesen 910 ft-ot fizettünk,ebből 480 ft a Forró csokim,de viszont nagyon szép,elegáns ez a kávézó.
süti beállítások módosítása