A középidős képzésemtől kezdve a spanyolországi életem gyakorlatilag másról sem szólt, mint bulizásról, utazásról és fesztiválokról - ami valljuk be, nem ördöngősség, ha figyelembe vesszük, hogy itt minden hétvégére jut valami ürügy az utcák elfoglalására és a hatalmas bulik megszervezésére. 

Pármondatos (vagy jópár-mondatos) összefoglaló sorozatunkban kronológiailag visszafelé haladva jutunk egy júliusig, a pontig, ahol már nem volt erőm életjelet adni magamról

Utcai játékok hete
Manresa, 2013. szeptember 3-7

11. alkalommal rendezte meg a manresai El CAE az utcai játékok hetét, ami a város öt pontján várta a legkisebbeket és legnagyobbakat egyaránt. A program keretén belül az ügyességi és sporttevékenységek mellett éjszakai társasparty és utcai bölcsi is várta az idelátogatókat - természetesen a katalán népi hagyományokat is figyelembe véve.

Címkék: játék utca gyerek spanyolország rendezvény ifjúság manresa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr405499245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása