Hagyományaihoz híven a SZÉNA Egyesület idén is megrendezi a Családok Ligetében  játékos családi programját, melyet a Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány támogat.
A rendezvényen időpontja: 2010. szeptember 18. (szombat) 10.00-16.00
Helyszín: Családok Ligete (Bátky Zsigmond utcai játszótér) - rossz idő esetén István Király Általános Iskola (Kelemen B. u. 30/A)
A programon sok izgalmas sport- és ügyességi feladat várja a gyerekeket és szüleiket. Lesz falmászás, kötélhúzás, zselétollas tetoválás, játszóház, kézműves foglalkozás, pokróclabda dobás, nordic walking és sok más érdekesség.
A gyerekeknek feladatpályát állítunk össze, és apró ajándékot kapnak azok, akik valamennyi feladaton végigmennek.
A programon a részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes, de arra kérünk Titeket, hogy fejenként 2 gyümölccsel támogassátok a programot, amit a helyszínen fogyaszthatnak el a családok.
Hozzátok magatokkal barátaitokat, ismerőseiteket! Mindenkit szeretettel várunk!
Bővebb információ a szena@szena.hu e-mail címen, vagy Mitovszky Dóránál a 30/849-81-47-es telefonszámon kérhető.

Címkék: játék sport család székesfehérvár program egyesület széna szeptember

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr192293058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása