Még tavalyi érdekességre bukkantam, ismét az MTI tudósítása alapján a Velveten, miszerint egy kolumbiai étteremben meggyilkolt és megsebesített két embert a vendég, mert nem engedték dohányozni.
Mint lejjebb a cikkből kiderül, ott nem csak az éttermekben van füstölgési tilalom, melyet –dohányosként- jó példának tartok, annak ellenére, hogy nem különösebben zavar, ha dohányoznak körülöttem evés közben –sem. Viszont a nemdohányzók érdekeit szem előtt tartva saját éttermemben is tilos lenne a dohányzás.

 

Megölte egy vendéglő tulajdonosát és súlyosan megsebesítette a főpincért egy férfi Bogotában, mert figyelmeztették a dohányzási tilalomra.

A cigarettázó vendég figyelmét először a főpincér hívta fel a zárt légterű nyilvános helyiségekre vonatkozó tilalomra, amely a hónap elején lépett érvénybe.

A férfi tovább dohányzott, a kolumbiai főváros központjában lévő étterem tulajdonosa ezért úgy rendelkezett, hogy nem szolgálhatnak fel neki több italt.

Amikor a pincér ezt közölte, a férfi kést rántott és súlyosan megsebesítette, az elősiető vendéglőst pedig halálra szúrta, tudósított a kolumbiai sajtó.

A vendéglőkben, kocsmákban, üzletközpontokban, irodákban, iskolákban, egyetemeken és futballstadionokban érvényes dohányzási tilalmat egyébként alapvetően kedvezően fogadta a kolumbiai lakosság.

 

Velvet

Címkék: dohányzás cigi cigaretta étterem gyilkosság kitiltás pincér üzletvezető

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr2875973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása