Alkalmazottjára gyújtotta egy férfi az általa bérelt sörözőt Székesfehérváron a Budai úton, majd ismeretlen helyre távozott. A rendőrség emberölés kísérlete miatt keresi, és országos körözést adott ki ellene. - írja a Székesfehérvár.hu.
 
 
Az eset hajnalban történt egy Budai úti sörözőben. Az első adatok alapján vita alakult ki a helyiséget bérlő 46 éves férfi és az egyik ott dolgozó fiatal nő között. A férfi megfenyegette a nőt, hogy megöli, majd tüzet gyújtott. A nőnek sikerült kimenekülnie a sörözőből, a férfi elhagyta a helyszínt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének elkövetése miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi ellen országos körözést adtak ki.
A bűncselekmény elkövetésével a 46 éves Nyikos István gyanúsítható, akit a mellékelt fénykép alapján keres a rendőrség.

UPDATE:
A férfit ma délután fogták el a Fejér megyei nyomozók. Adatgyűjtést követően sikerült kideríteni tartózkodási helyét. Az elfogására egy fehérvári családi házban került sor, ahol ismerősénél tartózkodott. A férfit a nyomozók elfogását követően előállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára, ahol megkezdődött gyanúsított kihallgatása. Ezt követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe veszik - tájékoztatott percekkel ezelőtt Németh - Kész Mónika, a megyei kapitányság szóvivője a Fejér megyei Hírlapot.

Címkék: rendőrség székesfehérvár gyilkos zöld leguán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr424758350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása