Hallo, elamerikásodtunk!

Nem, mintha ez baj lenne, hiszen lassan 22 éve élvezhetjük mi is a nagyon-nyugat előnyeit (vagy inkább hátrányait?) kishazánkban, gondolok itt a Valentin napra, a Burger Kingre, vagy éppen a Nokiára, és persze a jelenleg leginkább aktuális Halloween napra is.

Hát persze, hogy rákattantunk, legalább van még egy okunk örömködni, kiruccanni a hétköznapi monotonitásból, beöltözni a tél elején is, kilépni a Barátok közttel fűszerezett tévénézős-hímezgetős-számítógépezős hétköznapjainkból.

Hiszen: van Élet a Halál előtt!

Hát kell ennél több?

 

Beöltözős Halloween Party a Museum Caféban harmincadikán!


A fehérvári kávézó a Megyeház utca 17. szám alatt található, a Babamúzeum udvarán. A belépő ezer magyar forint lesz, amiért természetesen nem csak a ’60-as évektől máig összeszedett legjobb zenéket és filmeket kapunk, mindenkit egy „rémisztő” koktéllal köszöntenek a szervezők. Természetesen a kávézó teljesen asszimilálódik az ünnephez: a kézzel, egyedileg gyártott dekorációk már készülnek, és igazi kulináris látványt fognak biztosítani majd!

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt – természetesen jelmezben!

Ne feledd, Kedves Olvasó: ez a buli nem csak a 20 éveseknek szól!

Címkék: zene székesfehérvár program buli party halloween múzeum kávézó tök museum café beöltözős

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr72392763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása