Itt az ideje, hogy a fehérváriak megismerjék városuk múltját, és más szemmel nézzék a jól ismert helyeket meglátva bennük mindazt, amire büszkék lehetnek. A Turista Napokon tapintható volt ez a büszkeség és a kíváncsiság, főleg, hogy a más városokból érkezetteket is szívesen invitálták az egyedi programsorozatra. És teszik ezt most is a szervezők!


Október 23-án szombaton ismét Turista napra hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Turisztikai Kft, hogy még egy szeletet megmutassanak Székesfehérvár múltjából. Az idei utolsó Turista nap programja az ünnephez igazodva az 1956-os forradalom székesfehérvári helyszíneinek bemutatására épül, az extra helyszín - amely ezúttal belülről is megtekinthető - a Városháza lesz. 


A csoportok az Országalmától indulnak, ezúttal csak délután, a megszokott időpontokban, 14.00 és 16.00 órakor. A kétórás séta ezúttal is ingyenes.


Ezen a napon véget ér az idei programsorozat, mely 6 hónapon keresztül kínált a fehérváriaknak lehetőséget arra, hogy megismerkedjenek a város látható és rejtett értékeivel. A nagy érdeklődés előre vetíti a folytatás igényét is, amelyen már most dolgozik a Turisztikai Kft., hogy jövőre a résztvevők az alapozás után felsőbb osztályba léphessenek. 

Címkék: történelem ingyenes székesfehérvár 1956 kirándulás turista városvezetés országalma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr872384704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása