Hiszem, hogy közös erővel könnyebben tudunk sikereket elérni, s mivel a portált az ország valamennyi nagyvárosában olvassák – sőt, visszajelzések alapján Románia és Írország területéről is,  -   bízom abban, hogy "több szem többet lát" alapon Neked is tudunk segíteni megtalálni a megfelelő állást!

A hozzászólásokban röviden ismertetheted, milyen munkakört és melyik térségben keresel a vendéglátás és idegenforgalom területéről, valamint megoszthatod velünk, hol láttál éppen hirdetést!

 

Ne feledd megadni valamelyik elérhetőséged és szakmai végzettségedet sem!

Amennyiben elküldöd önéletrajzodat a ketszersult@index.hu címre, postként jelenítjük meg szándékodat, így azonnal kikerülsz  a blogfigyelő portálokra is!

Segítsünk, hogy vigyük valamire!

 

Természetesen munkaadók jelentkezését is várjuk: amennyiben jelzed felénk állásajánlatodat, a portálon ingyenes reklámfelületet és étterem-bemutató postot biztosítunk!

Részletek: ketszersult@index.hu

 

Címkék: munka szakács igazgató állás felszolgáló idegenvezető pultos kézilány üzletvezető

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr24984963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.03.06. 11:22:37

És kezdem is:

Egy éve szakácsként végeztem, viszont szezonális munkám során többnyire felszolgálóként dolgoztam.
Ember és vendég centrikus, jó megjelenésű, igényes, pörgős fiatalember vagyok.
Munkát keresek pultos és/vagy felszolgáló, valamint kisegítő szakács munkakörben Székesfehérvár-Veszprém-Siófok-Budapest üzleteiben!

Tanulmányaim miatt viszont csak péntek délután, hétvégén, ünnepnapokon és tanítási szünetekben tudok munkát vállalni - ám rugalmas vagyok, míg az nem befolyásolja tanulmányaimat!

Elérhetőségem: ketszersult@index.hu

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.03.07. 13:51:01

Gyakorlattal rendelkező BOLTI ELADÓT keres a COOP-Székesfehérvár, a Deák Ferenc utcai üzletébe (vasútállomással szemben)!
Érdeklődni és jelentkezni a helyszínen lehet!

Sok sikert az érdeklődőknek!
süti beállítások módosítása