Jól ismert híradósunk sikeres könyvsorozatának folytatására nem sokat kellett várni: az eddig minden hozzáértést, és borszeretet tükröző 2008-as rész után Pálffy ismét megmutatja,a "Mit Érdemes Megvenni - 100 legjobb bor 2009."

 

A Bookline az alábbiakat írja: Az egykori híradós szubjektív borkalauza ismét nagy segítség azoknak, akik járatlanok a magyar borok világában. Pálffy István kötete az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra, 4 árkategóriában csoportosítva. A borok bemutatásai rövidek, szellemesek és szórakoztatóak, pártatlan hozzáállással, szigorúan a fogyasztó szempontjait előtérbe helyezve.A kalauzzal felszerelkezve már nem kell vagyonokat fizetnünk egy-egy palack borért, ugyanakkor könnyebben és nagyobb biztonsággal választunk italt egy vasárnapi ebédhez vagy meghitt vacsorához.

Címkék: magyar bor pálffy 100 legjobb

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr32856851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása