Az internet fejlődésével egyre könnyebb dolgunk van: rengeteg információt, leírást, véleményt találhatunk a világhálón. Manapság már ki sem kell lépnünk a lakásból, hogy egy jó könyvet, autót, teát, telefont vásároljunk, vagy éppen a teljes havi bevásárlást elintézzük, ugyanis a webshopok népszerűsége egyre csak nő.

Éppen ezért nem meglepő, hogy megnyílt a neten az ország első táblás csokoládékat kínáló áruháza, ahol rengeteg termék közül válogathatunk.

 

Kétszersült: A webáruház tulajdonosait igazán megihlette a Csokoládé című film és az évek során megismert nem csekély mennyiségű kakaóbab-termék, ezért a CsokoládéNet portál elindításával biztosították önmaguk és a nagyközönség ilyen irányú ellátottságát. De tényleg csak ennyi a webshop indításának oka?

 

CsokoládéNet: Igen. Magyarországon a kézműves csokoládék készítése már nem számít újdonságnak. Egyre finomabb ganache-ok, pralinék készülnek. Idén például a Rózsvölgyi Csokoládé díjat is nyert Londonban, az Academy of Chocolate-tól. De a táblás csokoládék méltánytalanul mellőzöttek nálunk. Ezért is gondoltuk, hogy a világszerte ismert és elismert csokoládékat is fogunk felvenni a kínálati oldalainkra.

 

 

kS: Hazánkban még nem nagyon alakult ki teljesen a csokoládé kultúrája, de ugyan úgy, mint a jó boroknál, itt is érezhető az érdeklődés és a kereslet élénkülése. Milyen csokoládékat vásárolhatnak az oldalra látogatók?

 

CsN: Mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, akár magas kakaótartalmút, akár tejcsokoládékat keres. Akár egy egyszerűre, akár valami különleges ízesítésűre vágyik. Megjegyzem, ha már a bor analógiánál vagyunk, az „egyszerű”, csak kakaót tartalmazó csokoládék íze is nagymértékben eltér az eltérő termőterület függvényében, pl. találhatnak vörös gyümölcsös aromájú (málna, szilva), vagy füstös, dohányos jegyeket mutató termékeket nálunk.

 

 

kS: Nem csak mint áruház, információs oldalként is jelen vannak, s gyűjtik a csokiról szóló hasznos dolgokat… Honnan ez a megannyi anyag?

 

CsN: Olvasva a netes szak portálokat, tematikus blogokat bárki nyomába eredhet a csokoládénak! :) Mi is olvassuk ezeket, átkattintottunk a gyártói honlapokra és összeszedegetjük a szerintünk érdekes és informatív morzsákat. Javasoljuk ezt minden érdeklődőnek, ezért is teszünk mindenhová linkeket az eredeti oldalakra.

 

 

kS: Az internetes boltból ugyan jelenleg még nem lehet vásárolni, de arra már lehet következtetni, hogy nyitási akcióról is gondoskodtak. Mikor nyitja meg kapuit az áruház, s milyen akcióval várják az első vásárlókat?

 

CsN: A pontos dátum: október 15-e. Az akcióban a lista ár alatt fogjuk kínálni egyes termékeinket, illetve az első vásárlók még külön ajándékot is kapnak! A pontos akcióról hírlevélben tájékoztatunk mindenkit.

Előrendeléseket is veszünk fel már október 5-étől, ehhez csak fel kell iratkozni nálunk és levélben mindenkit értesítünk időben.

 

 

kS: Jelenleg nyolc cég termékeiből válogathatunk. Fog bővülni a kínálat?

 

CsN: Jócskán! Most egyeztetünk a beszállítókkal, hamarosan kitesszük a végleges árainkat és levesszük az „Átépítés alatt” táblát!

Októbertő érdemes lesz visszanézni hozzánk.

 

kS: A megrendelt édességet futárral küldik a helyszínre, mely jelentősen felgyorsítja a kézhezvételi időt, s kellő biztonságérzetet ad a termék felé is. Nem félnek viszont attól, hogy a futár költsége elriasztja a vásárlókat?

 

CsN: Reméljük a vásárlóknak megér a kényelem, az egyszerűség ennyit. Egyébként egy bizonyos összeghatár felett ingyenes a kiszállítás Magyarországon bárhol!

 

 

kS: Manapság szinte minden utcasarkon van egy üzlet, ahol csokoládékat is lehet kapni… Nem gondolja, hogy az emberek inkább elugranak egy boltba, mintsem rendeljenek, s csak bizonyos idő után kapják meg az édességet?

 

CsN: Sajnos ezekben a boltokban nincs ilyenfajta és ekkora kínálat! Mi is próbáltunk különböző helyeken megtalálni azokat a csokikat amikről hallottunk, olvastunk, de sokszor csalódtunk, illetve csak egyet-egyet találtunk meg.

 

 

kS: Egy-egy csokoládé-márka ajánlása csak és kizárólag szubjektív lehet, de mégis megkérdem, az Ön szívéhez melyik csoki áll a legközelebb?

 

CsN: Akkor most nem sorolom, pedig nem egyet volt szerencsém megkóstolni, csak egyet említek. Nem is kiemelve, hiszen ahogy mondja, az ízlések eltérőek és sok csokit említhetnék valamilyen különlegessége miatt.

Például a fent említett Academy of Chocolate által is díjazott Amano Chocolate termékei is ilyenek.

 

 

A CsokoládéNet tehát szeretettel várja az édességkedvelőket, s érdeklődőket, akik kellő információt kapnak arról is, melyik csokoládéboltot érdemes személyesen is meglátogatni, s folyamatosan olvashatják a legfrissebb cikkeket a Csokoládiumban.

 

A cikkben szereplő képeket a hivatalos oldalról importáltuk, valamink korábban megjelent cikkeinkből hívtuk ismét elő.

 

Címkék: csokoládé webshop édesség csoki webáruház rendelés on line csokoládénet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr671418516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása