Bár jelenleg borús időket élünk, a székesfehérvári Café Möbius frissítő – és pezsdítő nyári ajánlattal várja látogatóit!

 

A kávézóról, ahol gyakorta fordulnak meg a megye művészei, színészei, kortárs alkotói korábban már írtam kritikát, és beleszőttem a Pátriás cikkembe is. Nem véletlen, a hely tényleg olyan, hogy vonzza a (leendő) törzsvendégeket, a kiállításokat, Fehérvár apraját és nagyját.

Attila, a Möbius egyik tulajdonosa és pultosa elmondta, amennyiben az idő is engedi, és a vendégkör létszáma ezt kívánja, bővítik a teraszt, ahol jelenleg 10-12 fő kényelmesen elfér.

De lássuk a nyárra orientált itallapot! 


A Möbius teamje nagyon sok szeretettel várja Kedves Vendégeit Székesfehérváron, a zenélő óra udvarában, a Kossuth utca 11-ben!

 

Címkék: székesfehérvár café möbius

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr711199250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása