Valljuk be őszintén, valamennyiünk ha házasságra adja a fejét, első körben a legpompásabb palotában, legalább 300 fős vendégsereggel, minimum a 100 tagú cigányzenekarral, felszolgálók és szakácsok tömkelegével, hatalmas lakodalmi menüvel és tortával képzeli el élete egyik legmeghatározóbb napját.

 

Aztán ahogy a zsebünk mélyére nézünk, rá kell jönnünk, hogy a Pazar lakodalmak csak a filmek főhőseinek pénztárcájához illenek, mi meg örüljünk, ha beérjük egy 50 fős éttermi bulival. Ám azt nem szabad szem elől téveszteni: nem biztos, hogy a helyszín és a legnagyobb fényűzés alapozza meg a jó házasságot.

 

Legutóbb kapott pps-em témája a kuwaiti királyi esküvők csodálatos tortái volt, melyet úgy gondolom, szívesen megosztok veletek is!

Aztán csak kicsit fájjon az a szív ;)

 

Szerinted hogy éri meg jobban: magad szervezni a jeles napot, vagy profi esküvőszervezőre bízni a dolgot? Mi az, amit tilos kihagyni a lakodalom alkalmával? Szólj hozzá!

 

 

Címkék: kép lakodalom kuwait torta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr691003350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása