webpromo.jpg

Jelentkezz a lap alján található űrlapon!

Ne csak fényképezz, fotózz is!

A tükörbe csücsörítős, guggolós, giccses és elmosódott képek ideje lejárt!
Ismerd meg a fényképezőgéped, használd azt profi módon, hadd irigykedjen mindenki a képeidre!
A táborban többek között megtanuljuk, mire való a makro és az ISO, hogyan kell fényerőt állítani, melyik szögből mond többet a kép, mire kell figyelni ahhoz, hogy ne csak egy fotó legyen a sok közül, hanem valódi művészet jelenjen meg a képeden!
A táborban elkészített fényképekből online kiállítást szervezünk, ahol bárki a világban értékelheti majd a képeidet, illetve az újságírók azokat felhasználják  cikkeikhez illusztrációként!

 

Ami a fotós táborban vár Rád

Első nap (hétfő)
15 órától a tábor elfoglalása, beköltözés, csapatépítő játékok, ismerkedés. Már a tábor első napján megadunk öt fotótémát, melyet szombat estig kell önállóan vagy a többiek segítségével elkészítened. Egy kicsi elméleti oktatás keretén belül megtudjuk mire való az ISO, a rekeszérzék, mi az a blende és hogy egyáltalán mi tartozik bele a profilképek és a természetképek kategóriába. Ezután tábortüzet rakunk, megvacsorázunk, s a nagy dalolászás és kalandjáték után nyugovóra térünk.

Másodiktól hatodik napig (keddtől szombatig)
Mint minden nap, most is reggel nyolckor kelünk, hogy egy óra múlva közösen megreggelizzünk. Ezután már ki is osszuk a délelőtti fotótémát, melyben szakmai animátoraink segítenek Neked. Ezek többek között profil-, természet-, étel-, tárgy-, makro-, stílus- és sportfotó témák lesznek. Természetesen a Te gépeden megmutatjuk, mit hol és hogyan állíts be ahhoz, hogy a legtöbbet kihozd a képből! Az ebéd utáni sziesztát és/vagy strandolást (opcionális) lezárva ismét egy előre meghatározott témában készítünk képeket. Mindeközben persze mutatunk némi képmanipulációs trükköt is: kontraszt, színerőség állítás, keretezés, fotomontázs készítés, hogy csak párat említsek. Az esti értékelést játékokkal, tábortűzzel zárjuk majd!
Szombaton délutánra kellő képpel rendelkezünk majd ahhoz, hogy abból egy kiállítást szervezzünk a vajtai strandon! S mint ahogy az lenni szokott, egy remek bulival zárjuk a tábort!

Hetedik nap (vasárnap)
A reggeli után egy végső értékelést tartunk, ahol mindenki szembesülhet azzal, mennyit fejlődött az egy hét alatt! A képeket egytől-egyig kivesézzük (azért nem azt a kb. 1500 darabot, melyet a hét nap alatt el fogunk lőni, csak azt a napi hármat, melyet a legjobbnak ítélünk meg), majd egy záró játék után összepakolunk, hogy egy órakor mindenki hazamehessen pihenni!

Kérdésed van a táborral kapcsolatban? Írj nekünk a 2xSult@gmail.com címre!

A tábor szakmai animátorai: Hermán Fanni (szabadúszó fotós) és Bíró Tamás (partyfotós - Alba Bár). A nevükre kattintva megnézheted munkáikat!

A táborba hozz magaddal egy digitális fényképezőgépet és egy legalább 1 GB-os pendriveot, hogy a munkáidat haza tudd vinni!

Jelentkezni a lap alján tudsz!

Jelentkezési és térítési határidő: 2012. július 22.
A tábor díja 29990 Ft/fő egy hétre (hétfőtől vasárnapig), teljes ellátással.
Helyszín: Pálkövei Ifjúsági Szálló (Balatonpart, Révfülöp mellett) 3-6-8 ágyas faházakban. Utazás egyénileg.
A tábort legalább 15 fő jelentkező esetén tartjuk meg!

JÁTÉK!

Oszd meg az alábbi promót Facebook oldalaon!
A megosztók között egy fő teljesen ingyen, egy fő pedig 10.000 Ft-tal olcsóbban táborozhat velünk! ITT A LINK AZ OLDALHOZ!

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésén keresztül tudsz július 22-ig.
A jelentkezés menete: töltsd ki az űrlapot, majd küld el nekünk. Mi 24 órán belül visszaigazolást küldünk erről. Fizesd be a tábor teljes összegét személyesen a székesfehérvári Angyalosboltban (Kossuth utca-Rózsa utca sarka) vagy utald át nekünk bankon keresztül. Részletfizetés megoldható - részletek az űrlapon! 

 

2×SÜlt amatőrFOTÓStábor 2012

Van programod.

A táborban a teljes ellátást úgy értsd, hogy az első napon csak a vacsorát biztosítjuk, majd az utolsó előtti napig reggeli- ebéd- vacsora, az utolsó nap reggeli. A tábor ideje alatt elfogyasztani kívánt üdítők, rágcsálni valók, fagyik, esetleges strandbelépők és egyéb nyalánkságok a táborozókat terhelik! A lehetséges fakultatív költségekről e-mailben értesítünk!

Címkék: média fotó balaton tábor pálköve

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr704625010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása