…és még matekból sem bukott meg, mert nem lehetetlen az 1=9=265 egyenlet!

Székesfehérvár leghíresebb dróton ülő bohócának nevével indított páratlan kampányt kilenc helyi vállalkozó. Az akció keretén belül olyan mértékű összefogást bizonyítottak, melyre eddig nem nagyon volt példa: a résztvevő partnerek egymás szolgáltatásait ajánlva bővítik saját kínálatukra a keresletet.

1=9=265 - áll a képlet a Mújkó Kupon marketing anyagain, mely teljesen más aspektusból közelíti meg a kuponok jelenleg töretlen sikerét, sokkal nagyobb hatékonyságot bizonyítva ezzel, mint bármelyik webkupon oldal.

Az akció lényege, hogy a vásárlónak elég mindössze egy partner szolgáltatását igénybe vennie, a feltételek teljesítése után – mely valamennyi esetben az adott cég termékének/szolgáltatásának igénybe vétele, előre meghatározott értékben -, automatikusan kézbe kapja a csomagot, melyben a kilenc partner kedvezménye sorakozik.

És itt jön a lényeg: kézbe kapja, személyesen, kihasználva a „közvetlen ajánlás” bejáratott csatornáját.

1=9=265
Nem kell megijedni, nem vezettek be eddig ismeretlen egyenleteket a matematikában, a szlogen mindössze arra utal, hogy elég mindössze EGY helyen vásárolnod, hogy aztán megjutalmazzanak egy KILENC kupont tartalmazó csomaggal, melyben a kedvezmények összértéke legalább KÉTSZÁZHATVANÖT százalék!

EGY = Hogyan jutok kuponhoz?

Személyesen! A részt vevő partnerek mindegyike figyelembe vette, hogy átlagban mennyi pénzt szokott egy-egy vásárló elkölteni saját üzletében, s ennek megfelelően határozták meg a minimális összeget is, mely után átadják a kuponcsomagot.

VAGY: Töltsd ki ITT kvízünket, hogy vásárlás nélkül is élvezhesd a kedvezményeket!

 

KILENC = A részt vevő partnerek
Angyalosbolt (Kossuth u. – a Ciszter templommal szemben)
Árpád Fürdő (Kossuth u. 12.)
Butterfly Szépségszalon (Ady E. u. 32.)
Pató Zsófia blokk és feszültségoldó érintés terápia
Pöttyös Bögre Kávézó (Kossuth u. 11.)
Red Rock Mászóterem (Fiskális u.)
Szelence Teaház (Kossuth u. 3.)
SunnyDay Szépségház – Nyusa Viktória, masszőr (Deák F. u. 6.)
László Mónika léleklátó

KÉTSZÁZHATVANÖT = A kedvezmények
Összesen 265% kedvezményt rejt a csomag, 15-100%-ig.

FELTÉTELEK
Térj be valamelyik partnerünkhöz, ahol tájékoztatnak arról, mi az a minimális összeg, amiért vásárolnod kell (ez 1500-6000 Ft között mozog), VAGY látogasd meg oldalunkat, ahol megtekintheted a kuponokat is!. Ezt teljesítve már Tied is lett a csomag, melyet április 30-ig használhatsz fel.
A kuponokat március 08-tól 31-ig szerezheted be!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK ITT

Támogatónk a 2×Sült Kulturális Gasztro-Utazó Blogportál
 Főszervező és infó: Fülep Bálint [fulepbalint @ gmail.com] 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr194319891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2012.03.27. 14:21:03

@Hiteles007: Kedves Hiteles007,
Az oldalon csak szponzorált és fizetett hirdetések megjelenésére van lehetőség.
Amennyiben élni kíván a 2×Sült hirdetési felületeivel, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a 2xSult@gmail.com címen, és megbeszéljük a részleteket.
A bejegyzést moderálom.
süti beállítások módosítása