Van-e ideálisabb hely egy kocsmaszínházhoz, mint egy „romkocsma” művészkávézó? Egy olyan hely, ahol a pultban újságíró, íróköltő vagy éppen színész méri a sert és a bort? A KafkaBeat pont ez a hely: zene, színház, elvont és kevésbé elvont emberek, egyedi, sőt mi több: remek berendezés, a vasúttól egy percre, a „kupolás templom”szomszédságában!

Nézzük, mit terveztek a hétre a srácok:

 

április 6., szerda, 20.00

Kocsmaszínház: Imre herceg, télen-nyáron. Egyik pultosunk műsoros, felolvasós ösztöndíj-beszámolója. Fehérvár-történetek. „Sz. Imre (31) székesfehérvári lakos a telkéről hazafelé jövet brutális módon lemészárolt egy vadkant, tettére nincs magyarázat, tettét semmi nem indokolja, de számos nyomot hagyott maga után.”

 

április 8., péntek

Elektroiszving/rezesszving összehasonlítás: a bárputlban, fölötte és körülötte. Ugyanekkor: csempepadlós sztepvilágbajnokság meghívott versenyzőkkel.

 

április 9., szombat, 21.00

Kocsmazene: Petruska András szólókoncertje. Az egyszálgitár újabb hazai képviselője. Tegyük hozzá: jól áll neki. (Asztalfoglalás: 20/911-3719, 20/417-6159)

Támogatás: 400 Ft

 

KafkaBeat

8000 Székesfehérvár, Erkel Ferenc u. 3.

! Nyitva: Hétfő-Csütörtök 13-01, Péntek 13-04, Szombat, 17-04!

www.kafkabeat.hu

Címkék: székesfehérvár program április kávézó beat kafka café kafkabeat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr142803412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása