A Nestlé Aquarel család új taggal bővült, méghozzá egy prémiumcsomagolású, 0,33 literes palack debütál a hazai vendéglátóhelyeken, így már nem kell nélkülöznünk a Kékkúti által gyártott frissítő nedűt az éttermekből és a hotelekből sem. Természetesen – legalábbis a sajtóközlemény szavaiból ez derül ki – a boltok polcain is megtalálható lesz az új termék, mely ezüstös csomagolásban és ezüstszínű kupakkal pompázik

A Nestlé Aquarel a magyar piac öt legnagyobb márkája közül a leggyorsabb növekedést valósította meg az elmúlt egy évben.* Az exkluzív megjelenésű szénsavmentes Nestlé Aquarel januártól a HORECA csatornákban érhető el, így azok is fogyaszthatják „kicsiben” a Kékkúti Ásványvíz Zrt. termékét, akik a kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalmú vizeket részesítik előnyben.

 

 *AC Nielsen kiskereskedelmi, mennyiségi piackutatása alapján

Készült az Avantgarde Group Kft. hírlevele alapján. Jelen tájékoztató nem minősül reklámnak. Amennyiben reklámot szeretne elhelyezni az oldalon, keressen meg a keszersult.blog @ gmail.com címen!

 

A 2×Sült már a Facebookon is! Kattints ide, és csatlakozz hozzánk!

Címkék: étterem prémium vendéglátás víz ásványvíz kékkúti szóda nestle aquarel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr292622755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása