Most sem kell hosszasan programok után kutatni, ugyanis a Museum Café ismét egy kisebb csokorra valót szervezett le nekünk a legkülönbözőbb stílusokban: lesz verses, kiállításos és persze zenés-táncos program is. Lássuk!

 

December 8. szerda

Nyolcadikán lesz John halálának harmincadik évfordulója.
John biztosan nagyon boldog lenne ha tudná, hogy vannak akik emlékeznek rá és a zenéje(ük) sem ment feledésbe. :)

Szerdán délután hattól szabad muzsikálás lesz az MLK - Museum Café emeletén, csupa Lennon és Beatles, csatlakozzatok szabad gitárkapacitással!


December 9. csütörtök

Szeretettel várunk GÁL CSABA SÁNDOR ,,ELŐHÍVÁS" c. verseskötetének bemutatójára, valamint PÉK ESZTER grafikus kiállításának megnyitójára délután hat órakor.

 

December 11. szombat

Este a galérián zenél a FALLING FROM THE STAGE zenekar.
A belépés ingyenes, szeretettel várunk!

 

December 16. csütörtök

Este héttől Dj. Renáta kedvenc zenéiből válogat a Museumban!
Gyertek el, Renáta zenei ízlése meglehetősen kifogástalan!

 

Az MLK – Museum Caféról itt már írtunk. A kávézó Székesfehérváron, a Megyeház u. 17. szám alatt, a Babamúzeum udvarán található.

Címkék: csaba gitár székesfehérvár rendezvény the sándor múzeum eszter beatles pék kávézó gál john lennon from café stage falling möbius

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr212500441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása