Haj’, de sokszor hallom, ki merre menne, ha megnyerné a Lottó ötöst. Én bíz meg sem állnék Szingapúrig, és ide a rozsdás bökőt, ha meg nem mártózom az 55. emelet feletti medencében!

 

Felkötheti a gatyáját az, aki luxusra vágyik: a Marina Bay Sands Hotel ugyanis a világ legdrágább szállásadója címet vívta ki magának. Nem véletlen: a három épületben megbújó 2560 lakosztály ötcsillagos köntösben messze magamögé toloncolja a dubai csodát (vitorlás alakú alvópalota), mind kinézetben, mind szolgáltatásaiban.

Választási lehetőség akad bőven: időnket eltölthetjük a moziban, a kaszinóban, a múzeumban, vagy a koncertteremben, de felugorhatunk az 56. emeletre is, hogy csobbanjunk a város felett a 150 méteres medencében.  

A látvány legalább olyan pazar, mint a költségek: a komplexum csupán 1300 milliárd forintba került, egy éjszaka ’nyolcvannál indul fejenként, de legalább elmondhatjuk azt, amit kevesen: nem csak kilestem a felhőkarcoló tetejéről, olyat pancsoltam ott, ami mellett a balatoni mártózás szégyenkezve bújhat el!

A kérdés csak az, hogy amint kiszállok a vízből, körülugrálnak-e törülközővel betakarni, mert ilyen magasságban hihetetlen szelek járnak… :)

 

Az ihlet egy kör e-mailből, a képek és a számadatok meg innen jöttek.

Címkék: hotel szingapúr bay marina sands

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr712152607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blizma 2010.07.15. 10:51:11

Most akkor megnyerted az ötöst,v.szimplán hencegsz?

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2010.07.15. 15:25:06

@blizma: Ha megnyerném, akkor ti (azaz a nagyközönség) tuti nem értesülnétek róla, így a hencegés feltételezését sem értem, főleg, hogy semmi erre utalót nem írtam a bevezetőbe („…meg sem állnék…” – erőteljes feltételes mód).
süti beállítások módosítása