A Möbiusban már a legkülönfélébb kiállítások voltak láthatók: a montázsoktól kezdve a divat kellékeken keresztül fából faragott alkotásokon át szinte minden stílusban, ami eléggé vizuális ahhoz, hogy falra lehessen függeszteni, rá lehessen nézni, s meg lehessen inni mellette egy isteni kávét vagy macifröccsöt.

 

Előszeretettel választják kiállítási helyszínnek a zenélő óra szomszédságában lévő kávézót, ugyanis egyik alkotónak sem kell attól tartania, hogy a dohányfüst tönkretenné művét, s a hálás közönség is nagyon vigyáz a kifüggesztett alkotásokra.

 

A soron következő bemutató Grósz István nevéhez fűződik, aki

Buy buy Blackbird

címmel november 7-én 19 órakor nyitja meg fotókiállítását a székesfehérvári Café Möbiusban. (A helyről bővebben itt)

 

 A kiállítás 2009. november 21-ig megtekinthető.

Címkék: meghívó székesfehérvár kiállítás café möbius

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr901487145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2009.10.30. 18:00:13

Lehet, hogy tévedek, de nem "Bye bye Blackbird" véletlenül?

en.wikipedia.org/wiki/Bye_Bye_Blackbird

Hacsak nem "Vásárolj vásárolj Blackbird!" a cím...

A címképen egy puffin (skandinávul lunde madár) - ami állítólag magyarul Fratercula - látható. Izlandon és Norvégiában lehet lencsevégre kapni. Amiért gratula jár!

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.10.31. 19:59:31

@Hobbiszakács: Sajnos egyelőre nem tudom megmondani, mennyi köze van a Bye Bye Blackbird című alkotáshoz, mert az anyagot még én sem láttam, csak a meghívót kaptam meg a Möbius Café szervezőjétől.
Az úr nagyon profi fotós, többször hallottam már a nevét, és a gratulációdat át is adom neki a megnyitón, ahová természetesen nagy szeretettel várunk! ;)

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.11.01. 12:26:18

@kétszersült: hoppá, Svédhonból nehéz lesz... :) Bocsi ;)
süti beállítások módosítása