Hozzávalók: A tésztához 5 tojás, 10 kanál porcukor, 5 kanál víz, 15 dkg darált dió, 5 kanál liszt, csipet szódabikarbóna.


A krémhez: 20 dkg porcukor, 1 csomag vaníliacukor, 20 dkg vaj, két dupla kávé.

Öt tojás sárgáját, 10 kanál porcukrot, 5 kanál víz keverékét jól felverjük, 15 dkg darált diót, 5 kanál lisztet, csipet szódabikarbónát adunk hozzá. Az öt tojás fehérjét habbá verjük, és a masszához dolgozzuk. Kizsírozott, lisztezett tepsiben közepes tűznél sütjük.

A következő krémet tesszük rá: 20 dkg porcukrot, 1 csomag vaníliacukrot, 20 dkg vajjal kikeverünk, és folytonos keverés közben két dupla kávét adunk hozzá. Vastagon a piskótára kenjük. A tetejét őrölt dióval meghintjük.

 

Címkék: süti recept desszert bocaccio

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr521472952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása