Dél-kelet Ázsia vezető fapados légitársasága, az AirAsia bejelentette, hogy 100 ezer ingyenjegyet dob piacra thaiföldi járatokra, hogy így lendítsen némileg a politikai zavargások miatt visszaesett thaiföldi idegenforgalmon – olvasható az  hasábjain.  

A légitársaság bejelentette, hogy a Thai Turisztikai Hivatallal közösen kezdett kampányba, amelynek vélj, hogy meggyőzzé a turistákat: Thaiföld biztonságos a külföldi vendégek számára.

 

Az ázsiai ország idegenforgalma az elmúlt néhány hónapban erősen visszaesett a fél éve tartó folyamatos kormányellenes tüntetések és a legutóbbi reptérblokád miatt. A tüntetések miatt egyébként elsősorban a nyugat-európai foglalások csökkentek, Angliában például az előfoglalások 40 százalékát mondták vissza az események miatt.

Az AirAsia közölte, hogy az ingyenes jegyek thaiföldi belső járatokra érvényesek, valamint Bangkokból kiindulva Kambodzsába, Vietnamba, Myanmarba, Indonéziába, Malajziába, Szingapúrba és Kínába közlekedő járatokra használhatók.  

A jegyeket a társaság weboldalán lehet lefoglalni egészen péntekig és az utazásnak január 6 és március 31 közé kell esnie. Az utasoknak a reptéri illetéket és az egyéb adókat természetesen ki kell fizetniük.  

Az AirAsia több mint 400 járatot üzemeltet hetente, amelyek Dél-kelet Ázsia nagyvárosai és üdülőhelyeire közlekednek. A cég thaiföldi leányvállalata, a Thai AirAsia heti 378 járatot üzemeltet az országon belül - írja az ABC News. 

A képek az [origo]-ról és innen származnak.

Címkék: ingyen repülő akció ázsia thaiföld idegenforgalom repjegy illeték aisasia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr1001053962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása