Uram Isten, fogalmam sincs, hogy fogom kibírni, hogy többé nem gyártanak Schobert Norbert mega-giga-egészséges kajákat, melyeket hűtés nélkül is két évig tárolhatok, és elég csak megmikrozni, máris friss vadas vagy tudja az ég, mifinomság lehet az Up-Date kajám!

Már csak a fekete gyászkeretet hiányoltam a hvg cikke körül.

 

 

A felszámolás befejeztével törölték a cégjegyzékből a Norbi Egészségkonyha Étel-házhozszállító Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t.

 

A Norbi Egészségkonyha Étel-házhozszállító Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 2005-ben 3 millió forintos törzstőkével két másik magánszeméllyel alapított Schobert Norbert fitneszüzletember, s amelynek alapításkori egyik ügyvezetője Schobert felesége, a szintén az egészségiparban működő Rubint Réka volt.

Az előre csomagolt ételek készítésére és forgalmazására szakosodott cég soha nem volt sikeres, így a tulajdonosok már 2007 szeptemberében döntöttek a felszámolásáról. Schobertnek azonban nem ez az egyetlen vállalkozása; meghatározó mértékű tulajdona van az úgynevezett Update-termékek jogtulajdonát birtokló, 20 millió forintos alaptőkéjű Update Magyarország Zrt.-ben és az Update Café Bt.-ben.

Két másik, szintén általa alapított cégből, a ma Development Service Consulting nevű egykori Norbi Fitness Kft.-ből, illetve az Update Étteremhálózat Kft.-ből viszont Schobert már 2007-ben kiszállt.

 

Címkék: kaja norbi update schobert norbert egészségkonyha megszűnt készkaja

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr111014781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RetroBence 2009.03.22. 14:06:25

A tartósítószerrel telitömött "egészséges" felirattal ellátott ételek, mióta egészségesek ??? Vagy ma már valami olyan technológiát is akalmaznak az Update programon belül, hogy a tartósítószert is tartósítják, hogy az véletlenül se hízlaljon ???
Éljen az egészséges Norbi Update kaja!!!!! ;) / egyétek mert így " t-a-r-t-ó-s-í-t-v-a " lesz a fogyásotok! :P

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.03.22. 17:43:13

@RetroBence: igazad van, Bence, éppen ezért fordul fel a gyomrom, még a gondolattól is!
süti beállítások módosítása