Decemberi kvízjáték - nyereményjáték

játékszabály

 

I. Az akció szervezője: 2×Sült Gasztronómiai, Kulturális és Idegenforgalmi Blogportál

 

II. Az akcióban részt vehet: Aki az alábbi kvízt helyesen kitöltötte, illetve ezzel egyidejűleg megadja a Játékszabályban meghatározott adatait. Az akcióban való részvétel e hivatalos Játékszabály automatikus elfogadását jelenti.

 

III. Az Akcióban nem vehetnek részt a(z)

-         2×Sült Gasztronómiai, Kulturális és Idegenforgalmi Blogportál,

-         Benex Food Kft.,

-         Café Museum

-         Elixír Café & Bar

tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói. (Ptk. 685 § (b) bekezdése)

 

IV. Az Akció időtartama: 2010. 12. 01-től 2010. 12. 16-ig.

 

V. A Pályázatok regisztrálása

 

Az akció időtartama alatt beérkezett kitöltött kvízeket (a továbbiakban "Pályázat") az akció szervezője folyamatosan regisztrálja a játékosok megadott adatainak és regisztrálási időpontjának az adatbázisban való rögzítésével. Az akció szervezője kizárólag az érvényes pályázatokat regisztrálja.

 

Nem érvényes a pályázat az alábbi esetekben: névelírás, címelírás, hibás válaszadás, illetve olvashatatlan gépi vagy kézírás, amelyből a játékos adatai nem azonosíthatók. Minden más esetben a pályázat érvényes, ezáltal regisztrálásra kerül a Szervező adatbázisában.

 

A Pályázat regisztrációjának érvénytelenségi okok (a hiányos, téves Pályázat: pl. névelírás, címelírás, nem megfelelő számú helyes válasz, stb.) vagy olvashatatlan adatszolgáltatás miatti elmaradásáért a Szervezőt felelősség nem terheli.

 

A Pályázat akkor tekinthető regisztráltnak, ha az Akció adatbázisában rögzítésre került. A Pályázatnak az internet szolgáltatás végző tevékenységet szolgáltató jogi személy hibájából történő elveszéséért, bármilyen szerver- vagy kapcsolódási hiba miatt az adatok elvesztéséért valamint az Akció időtartamán túli kézbesítéséért a Szervező felelősséget nem vállal.

 

A játékos az Akcióban történő részvétellel elfogadja az Akció hivatalos játékszabályát. A játékosok adatait az adatfeldolgozó az adatkezelésre vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően

- kizárólag a jelen akciós játékban vagy ezen játék folytatásában való felhasználás céljára kezeli, azokat legfeljebb az ajándékozás időtartamát követő 120. napig őrzi meg, azt követően az adatok megsemmisítésre kerülnek, továbbá adatkezelő az adatokat illetéktelen harmadik személyek részére át nem adja és saját céljaira sem használja fel.

- a játék erre vonatkozó kérdése értelmében e-mail címét a 2×Sült Gasztronómiai, Kulturális és Idegenforgalmi Blogportál hírlevél-szolgáltatásában rögzítheti, arra a legfrissebb publikációkat elküldheti, valamint a Blogportál saját statisztikáinak elkészítéséhez felhasználhatja. Ebben az esetben az adatokat illetéktelen harmadik személyek részére át nem adja, kéretlen reklámok adatbázisaként nem használja. Bővebb információ a www.ketszersult.blog.hu Hírlevél menüpontjában található.

 

VI. Az Akcióban részt vevő kérdések válaszának mindegyike megtalálható az Interneten, viszont azok tartalmáért a Szervezők felelőséget nem vállalnak!

 

VII. Az Akció menete: Válaszold meg helyesen a portálon található 10 kérdést tartalmazó kvízt, majd töltsd ki a személyes adatok mezőt (név és e-mail cím). Ezután nyilatkozz, hogy felhasználhatjuk-e az e-mail címed saját tevékenységünkre (az V. pont alapján), vagy sem, és hogy elfogadtad-e a játékszabályt. Amennyiben ezen opciónál a „Nem, és nyerni sem akarok” lehetőséget választod, pályázatod érvénytelennek tekintjük!

Nyeremények:

• A helyesen válaszolók közül egy személy a Gárdonyi Teaház válogatását kapja a Benex Food Kft. felajánlásából.

• Egy valaki részére 1000 Ft értékű ajándékkupont küldünk, amit a Café Museum-ban fogyaszthat le (Székesgehérvár, Megyeház u. 17.)

• Ketten egy-egy db 1000 Ft értékű fogyasztási kupont vehetnek át, amit az Elixír Café & Bar ajánlott fel (Székesfehérvár, Fő u. 7.)

·   Egy személy részére elküldjük a „Lélekelixírek” című könyvet.

 

VIII. Nyeremény átvétele: A pályázat beküldésekor fel kell tüntetni az akcióban részt vevő személy nevét és e-mail címét. A nyerteseket e-mailben értesítjük december 17-én, amikor a tárgynyeremények esetében (teaválogatás, könyv) elkérjük a nyertes lakcímét és telefonszámát is; kuponok esetében a teljes név és pontos lakcím egyeztetése után névreszóló utalványt küldünk e-maiilben, amit kinyomtatva vidd magaddal a vendéglátó egységbe, hogy a kedvezményben részesülhess!

 

Az ajándékokat 2010. december 22-ig postára adjuk.

 

A nyertes Játékosok nevét közzétesszük a www.ketszersult.blog.hu honlapon. Ezek az adatok a portál megszüntetéséig vagy egyéni kérésig elérhetőek lesznek.

 

A szervező adategyeztetés céljából felveszi a kapcsolatot a nyertesekkel.

 

Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, úgy a nyertes az ajándékot legkésőbb az akció lezárását követő 15 napon belül a ketszersult.blog@gmail.com e-mail címen történő előzetesen egyeztetett időpontban személyesen átveheti a Szervezőnél munkanapokon 9 és 16 óra között. A Szervező a nyeremény tekintetében szavatosságot, garanciát nem vállal.

 

IX. Információ az Akcióról: A résztvevők az Akcióval és a nyereményekkel kapcsolatos további információért tájékoztatást kérhetnek a ketszersult.blog@gmail.com címen. A Játékszabályzat megtalálható a

www.ketszersult.blog.hu címen.

 

X. Egyéb:

 

• A résztvevők az Akcióban való részvétellel elfogadják a Játékszabályt.

• A Szervező nem oszt szét a Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt.

• A Játékszabály a játék kezdeti időpontjáig módosulhat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr32464403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása