Bár kétség kívül viccesre sikerült a múlt szombati malackodás a Belváros szívében, a Múzeumi Látogatói Központ tulajdonosai nem torpannak meg a kezdeti nehézségeknél: folytatják a frappáns sorozatot. Hőség ide, szúnyogok oda, Fehérvár központjában most a repkedők viszik a prímet.

 

Július elsejével nyitotta meg kapuit a Múzeum Café a székesfehérvári Babamúzeum udvarán és modern, de mégis ódon fehér épületében, a folyamatosan növekvő vendégkör igényeit figyelembe véve falatozási lehetőségeket is biztosítanak a Múzeum Shop és a turisztikai szolgáltatások mellett. Pár napja még egy mókás malac perzselődött a pirosló tűz fölött, 16-án és 17-én pedig Ulas, a török szakács barátunk ismét hamvasztást bonyolít le, csak most az életükben még boldogan csiripelő szárnyasok lesznek az áldozatok. A hőség elvonultával nem csak a Barátok isteni mentás limonádéja, könnyű saláták és imádni való jazz várja az érdeklődőket.

 

Bővebb információ a helyszínen és az emcenegyzet@gmail.com címen kérhető. A belépő egy ezres.

Címkék: csirke saláta székesfehérvár program szárnyas grill café muzeum möbius

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr112152566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása