Bár már a nyárnak lassan a végére járunk, Kati mégis szívesen hűsítené torkát ebben a nagy melegben, ezért bátorságát összeszedvén klaviatúrát ragadott, s afelől érdeklődik, vajon hol nyalhatna helyben készített, nem jégkásás, igazán finom – és főleg olcsó – fagyit a fővárosban és vidéken egyaránt?!

Levele alant.

 

Kedves Szerk.!

Igazán tetszik, hogy segíteni próbálsz nekünk! Korábban olvastam egy cikket, hogy hol lehet olcsó kolbászt kapni? Most én kérdezném: sokat járok Budapesten és vidéken is, viszont még nem találkoztam igazán krémes, olcsó, nagy gombócos fagyival. Tudod, merre találok ilyen fagyizót?

Nagyon tetszenek a kritikáid, mintha már benn lennék az étteremben, miközben olvasom! Precíz! Csak így tovább!

Köszi

Katalin

 

Tehát kérem a Kedves Olvasókat, szedjék össze tudásuk legjavát, és írják meg nekünk a hozzászólásokban, így, a nyár utolsó pillanataiban hol tudnánk még igazán ízletes gombócokat magunkba tömni?

Köszönettel!

 

A képet itt találtam.

 

Címkék: budapest fagylalt fagyi vidék hol

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr441350763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mandy_tarragon · http://kellegyrecept.blogspot.com 2009.08.31. 15:01:55

Algyő - Vámos cukrászda a 47-es út mellett, helyben főzik a fagyit, ha kell, naponta többször :)

Szeged - A Capella cukrászda, Kárász utca 6., bár a Virágot istenítik, szerintem itt sokkal finomabb a fagyi

Soltvadkert - Korona cukrászda, Kossuth Lajos utca. Millió és egy féle fagyijuk van. Soha nem hagyjuk ki, ha arra járunk

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.08.31. 17:41:07

Nekem is eszembe jutott menet közben kettő:

Székesfehérvár - Jolán Fagyizó (Balatoni út, Rádió lakótelep): bár város legdrágább fagyija (160 Ft/gombóc), a választék hatalmas, és helyben készült nyalánkságokat vásárolhatunk!
(A Vinoczai-t viszont már senkinek sem ajánlom!)

Siófok - La Rosa: bár a 4 dkg-os gombócokért 150 Ft-ot kérnek, mégis érdemes a Kinizsi u. 7 szám alá elmenni, ha másért nem is, megcsodálni a rózsa formájú fagylaltokat, melyeket 300 Ft-ért vásárolhatunk meg!
süti beállítások módosítása