Ahány ház, annyi szokás – szokta volt mondani az egyszerű magyar, ha olyan dologról, főleg ételről hall, mely közel sem hasonlít az oly’ szeretett gulyásleveshez vagy pörkölthöz. Mondja, és mondta is, aki kilátogatott a Pekingi Olimpiára, hiszen a büfésoron közel sem magyar gyomornak való kínálattal találta szembe magát.

 

Az, hogy a kacsa nyakától kezdve a kutya és macska kolóniák egyes tagjait is előszeretettel fogyasztják húzott szemű testvéreink, nyílt titok, ám jócskán felfordult a gyomra annak, aki a pálcikára húzott kígyót vagy skorpiót nézegette, s csapott a fejéhez: hol van egy Mc Donald’s, vagy legalább egy hot-dog árus?!

Alábbi összeállításunk csak erős gyomrúaknak, valamint az éppen, a Bloghu legújabb kezdeményezésén alapuló Bikiniszezon ajánlatát nézegetőknek ajánlott!

 

 

Címkék: kína kutya menü étel olimpia peking kínai 2008 büfé hernyó százlábú

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr701074903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása