Ismét remek programokkal várja az érdeklődőket a Museum Café!

 

Aki Fehérváron a napokban a Megyeház utcában járt, jópár változás szem– és néha fültanúja lehetett. Az egy dolog, hogy a kisköz felől csöveket helyeznek a burkolat alá, ennél talán jobban kulturális és gasztro-értékű az a hír, hogy gőzerővel készül az új kapu a Múzeumi Látogató Központ (MLK) udvarára.

Bár a munkálatok okoznak némi bonyodalmat a közlekedésben, ez a Museum Café kollektíváit cseppet sem rémítette el attól, hogy továbbra is változatlan nyitva tartással várja a kávék és a forralt borok szerelmeseit. Sőt mi több: ismét programokkal zsúfolják teli a hétvégét!

 

Szombat este a NEXTEP lelkes és tehetséges fiataljai adnak fergeteges koncertet –

ingyenes belépéssel. A belépő 400 Ft lesz! (jav. dec. 2-án)

 

December 5-én, vasárnap délután háromtól az ügyes kezű kicsiket és nagyokat várja a kávézó kreatív felelőse. Futterer Judit foglalkozásán most télapós kitűzőt, fülbevalót, karácsonyfadíszeket és gyűrűt készíthetnek a látogatók.

A részvétel 500 Ft.

 

Szeretettel vár mindenkit az MLK!

Székesfehérvár, Megyeház u. 17.

Nyitva hétfőtől csütörtökig és vasárnap 09-22 óráig,

pénteken és szombaton 09-02 óráig.

Címkék: székesfehérvár program kézműves karácsony télapó mikulás múzeum gyűrű kávézó dísz museum cafe futterer nextep

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr602483863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása