Augusztus 6-tól nyolc hétvégén át tartó, interaktív, a látogatók közreműködésére építő városbemutató fogadja a történelmi belvárosba látogató turistákat és fehérváriakat. A Történelmi kavalkád központi eleme egy olyan interaktív, a látogatók bevonására, közreműködésére építő városbemutató, melyet a Szabad Színház prezentál.


Érdemes tehát augusztus és szeptember valamennyi péntekjén, szombatján és vasárnapján meglátogatni a koronázó várost, ahol a történelmi játékok és felvonulások mellett lovagi tornák, jazz- és akusztikus estek, mennyei ízkavalkádok, gólyalábasok és tűzzsonglőrök is színesítik a programot. És ha már a színeknél tartunk: a Méhkasaula Egyesület jóvoltából megfestjük a házakat estékről-estékre.


Bővebb információ a www.szekesfehervar.hu oldalon olvasható

 

 

Mindemellett minden hónap harmadik szombatján Turista nappal várják a városlakókat és a városba látogatókat is, amikor ingyenes idegenvezetéssel ismerhetik meg Székesfehérvár eldugott nevezetességeit, kulisszatitkokkal, érdekességekkel fűszerezve.

 

 

Nos, kalandra és városlátogatásra fel,

Székesfehérvár Téged is vár!

 

Címkék: jazz történelem koncert színház székesfehérvár program turista augusztus lovagi torna szeptember

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr402178208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása