A Kétszersült Blog pályázatot hirdet a vendéglátóipari egységek térítésmentes bemutatkozója céljára az alábbi címmel:

 

A bizalmad közös érdemünk!

                      Te eszel, én megélek…


A pályázat kezdetétől hazánk minden vendéglátóipari egységének részére fényképes bemutatkozó cikket, hozzászólási lehetőségeket és közvetlen (link) elérhetőségeket ajánlunk fel a Kétszersült Blog hasábjain mindenféle ellenszolgáltatás nélkül!

A beérkezett pályázatok érkezési sorrendben kerülnek ki az oldal főlapjára, s azok elérhetőek lesznek mindaddig, míg a portál meg nem szűnik, így az egységekről bárki információt szerezhet a keresőmotorokon s a hozzászólásokon keresztül. Felhívom a pályázók figyelmét, hogy a bemutatkozások beérkezéstől számítva legfeljebb egy héten belül lesznek megjelenítve!

Pályázatot nyújthat be minden magyarországi vendéglátóipari egység (ide tartozva a szórakozóhelyek is) üzletvezetője, valamint azon külföldi vendéglátóipari egységek üzletvezetője, ahol magyar nyelvű étlap és kiszolgálás is elérhető!

A beküldött anyagnak tartalmaznia kell legalább egy homlokzati, valamint legalább egy beltéri fényképet, lehetőség szerint egy web-cégért, egy minimum 10, maximum 50 mondatos bemutatkozást, valamint minden lehetséges elérhetőséget, továbbá az üzletvezető és/vagy a tulajdonos és a shéf nevét. A pályázati anyagok nem tartalmazhatnak időszakos vagy állandó akciókat, hirdetéseket, programajánlatot*!

Csak az e-mailben beérkezett bemutatkozásokat fogadjuk el: ketszersult@index.hu

A pályázat határideje: 2009. június 01. – 2009. december 31.

 

*Lehetőség van a portálon közvetlen ajánlatok, valamint időszakos, vagy állandó hirdetések elhelyezésére is. Erről bővebben a ketszersult@index.hu e-mail címen érdeklődhet!

 

Címkék: ingyen reklám bemutatkozás pályázat vendéglátás egységek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr101153976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása