Futterer Judit, a Möbius csinos felszolgálójának nem csak a közvetlenségére figyelhetünk oda, hanem tehetségére is, mely mind az alkotásban, mind a festészetben megjelenik.

 

Judit régóta foglalkozik a divattal, ruhákat és kiegészítőket tervez, amit nemsokára egy webáruházon értékesíteni kezd. Addig szívesen és boldogan mutatja meg munkáit a munkahelyén hagyományos kiállítások keretén belül: képei a falakat, egyedi, kézzel készített fülbevalói és gyűrűi az asztalokat színesítik.

 

Juci előtt úgy tűnik, egyre inkább kinyílnak a divat kapui: a tegnapi kiállítás megnyitója - melyre szép számmal jelentek meg a város érdekeltjei – előtt egy divatmagazin szerkesztője kérte fel jövő évi naptármellékletének stylistjának.

 

A tegnap esti megnyitón a szervezők ropogtatnivalókkal, pezsgővel és kellemes kerekasztal beszélgetéssel várták az érdeklődőket, s egyre csak készülnek a következő Möbius Pince programjukra, melyet októberben mutatnak meg a nagyközönségnek.

 

Címkék: székesfehérvár divat kiállítás gyűrű judit karkötő café fülbevaló kellékek möbius futterer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr481411528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása