Ha érdekel, hogyan készül A Nagy Kávé-Teszt, most bepillanthatsz a kulisszák mögé - kávézók, kóstolók és a barista munkája vár rád, többek között! 

Ugyan már csütörtökön nekiálltunk felvenni a nagy kávés tesztünket, maradt még némi forgatni valónk. A kör kibővült egy újabb kávézóval, és az utcai jeleneteket is csak hétfőn tudjuk leforgatni – feltéve ha nem szakad ránk az ég…

 

Csatlakozz hozzánk, nézd meg, hogy zajlik a forgatás, kóstolj kávékat és még egy ajándékot is adunk az élmény mellé a 2×Sült-ön keresztül jelentkező 1 fő érdeklődőnek! 

Nem kell mást tenned, ha tetszik a lehetőség és részt tudsz venni a forgatáson március 14-én, hétfőn 10 és 18 óra között, jelentkezz a 2×Sült Blogportál facebook oldalán kommentben vasárnap (márc. 13.) estig!

Éljetek az alkalommal, mert elég izgalmas és tanulságos lehetőség lesz! Ezen a linken jelentkezhetsz!

Címkék: teszt játék kávé forgatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr742732392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása