Idei első postunkban a Museum Café programjaira hívom fel a figyelmeteket!

 

Már most pénteken is (január 21.) érdemes ellátogatni a Megyeház utca 17 szám alá a székesfehérvári kávézóba, méghozzá este hétre, amikor ismét a P.E.Z Sound System hozza el a déltengeri hangulatot az ingyenes Jamaica estre.

Egy nappal később a Magyar Kultúra Napja alkalmából hét órai kezdéssel szólalnak meg a Bioritmus Duó dallamai, majd kilenctől Dj. Zöld veszi át a lemezek fölött a hatalmat. Magyar zenét a népnek! A belépés most is ingyenes.

25-én, kedden ötödik állomására érkezik a Várostörténeti Kulturmassza. A 17 órakor kezdődő ingyenes előadáson Varró Ágnes beszél a Néprajzi Gyűjteményről.

Szombaton, 29-én az irodalom szerelmesei csöppet sem fognak unatkozni Kocsis Noémi, Tallér Edina, Palágyi Brigitta és Somogyi Aranka Hajtűkanyar című ingyenes felolvasó estjén. A 2×Sült Blogportál által kimondottan ajánlott programon Czinki Ferenc, a Fehérvári Est főszerkesztője tölti be a moderátor szerepét.

 

 

 Februárban sem kell programmentes napokra gondolni: már az első szombaton, 5-én fergeteges bulit csap a Nextep együttes. A tehetséges fehérvári srácok már tavaly decemberben is debütáltak a Museumban, sikerüket nem is bizonyítja más, mint az akkori totális teltház és a közönség akarata az ismétlésre. A beugró 400 Ft.

Nyolcadikán, kedden Lukács László könyvbemutatója és előadása érkezik el az ódon-modern épületben a hatodik VáKuM-on (Várostörténeti Kulturmasszán). A Sárföldtől Mezőföldig című előadás nem jöhet létre a Bőrgyár Kulturális Egyesület és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatása nélkül.

Kik azok a Múzsák? Léteznek egyáltalán? És ha igen, van-e anyagcseréjük és sugdosnak-e frivol gondolatokat? És a Művészek? Középen nyomják ki a fogkrémet a tubusból és szétdobálják-e a zoknikat? És mit szólnak ehhez a Múzsák? Ha ugyan léteznek...
Múzsákat és Művészeket várunk a Múzeum farsangi mulatságára február 12-én, szombaton!

Beugró nincs!

 

A programajánló a MLK Museum Café kérésére íródott. Természetesen bárki programjára nyitottak vagyunk! Írd meg nekünk, és mi közzé tesszük: ketszersult.blog [csiga] gmail.com

 

Címkék: kultúra székesfehérvár program rendezvény múzeum kávézó museum café

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr112595429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fantom007 2011.01.20. 23:39:23

Jé ez mind képtelnség :).
süti beállítások módosítása