Vajon mit isznak az EU-elnökök? Az Avantgarde hírleveléből kiderült a Theodora januártól a soros magyar EU-elnökség hivatalos ásványvize, ennek köszönhetően az Európai Unió tagállamainak képviselői a Kékkúti Ásványvíz Zrt. ásványvizeit isszák. A Balaton-felvidékről származó, karakteres ízű ásványvíz a MagyarBrands toplistáján is szerepel.

A Theodorát gyártó, –az AC Nielsen -  Retail+Horeca felmérése alapján- hazai piacvezető Kékkúti Ásványvíz Zrt. a magyar EU-elnökség hat hónapja alatt folyamatosan látja el palackozott ásványvízzel az elnökség hivatalos helyszíneit. Összesen 181710 liter ásványvíz oltja szomját ez idő alatt az EU delegációk tagjainak. A Káli-medencei ásványvíz jelen van minden találkozón Brüsszelben, Gödöllőn, Debrecenben és Balatonfüreden is. „Megtiszteltetés számunkra, hogy a Theodorát választották a soros elnökség ásványvizének. A több mint 100 éves hagyománnyal, különleges eredettel és ízzel a Theodora igazi értéket képvisel Magyarországon. A víz központi szerepet kap az EU-elnökség programjában is. Nem véletlenül, hiszen Magyarország bővelkedik értékes, természetes vizekben.” – mondta Henrik W. Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója.

A Theodora nemcsak a magyar soros EU-elnökség elismerését vívta ki, hanem a hazai fogyasztók szimpátiájával is büszkélkedhet. A 2010-es MagyarBrands toplistáján, a magyar fogyasztói márkák között benne van az első húszban.

A Theodora Kékkúti és Theodora Kereki ásványvizek a Káli-medencéből származnak, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkon belül szinte egyedülállóan tiszta természeti környezetben fejlődnek a föld alatt.

A természet által szűrt és gazdagított Theodora vizek nélkülözhetetlen ásványi anyagokat - kalciumot és magnéziumot - tartalmaznak, amelyeknek köszönhető az egyedi, első kortyra felismerhető ízük.

Klenovszki Tímea / Avantgarde Business Communications

Ez a post nem számít reklámnak és közvetlen ajánlatnak. A kép innen jött.

Címkék: balaton magyar eu víz ásványvíz avantgarde kékkúti theodora

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr462662581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása