…meghívod a barátaidat is!

Október elsején negyedik születésnapját ünnepli a 2×Sült Blogportál. Hálásak vagyunk Nektek, hogy ennyi időn keresztül erőt adtatok nekünk, amatőr szerkesztőknek, ezért egy játékra invitálunk Benneteket, melynek nyereménye egy két fő részére szóló svédasztalos ebédmeghívás a Gastland M0 Étterembe, melyről bővebben itt olvashatsz!

A Te barátaid a mi barátaink is!

Ahhoz, hogy tied legyen a két fő részre szóló, a svédasztalról korlátlan étkezést biztosító ebédmeghívásunk a Gastland M0 Grill Éttermébe, nem kell mást tenned, mint barátaidat megkérni, kedveljék a 2×Sült Blogportál Facebook oldalát. Akinek október másodikán a legtöbb barátja a mi barátunk, megebédeltetjük!

A játék október 2-án éjfélig tart, de ez senkit se tévesszen meg: a már meglévő kedvelőink is nevezhetnek a játékba!

Hol ehetek?

Itt! 

Hogy kell játszani?

Erre a válasz pofon egyszerű! Kreatívan! Oszd meg a Facebook oldalunkon található képet egy frappáns szöveggel (pl. „Szeretném megnyerni a két fő részére szóló ebédmeghívást, kérlek nyomd meg Te is a Tetszik gombot a 2×Sült oldalán!”), írj személyes üzenetet minden ismerősödnek, küldj nekik SMS-t, vagy szólj nekik, mikor leültök kávézni kedvenc helyeteken!

Ennyi persze nem elég, október 2-án 0 órától október 3-án éjfélig el kell küldened nekünk barátaid számát e-mailben a 2xSult@gmail.com címre, vagy feltöltened üzenő falunkra a www.fb.com/ketszersult oldalon! Minden esetben fontos, hogy ki legyen printelve a kép, amit így tudsz megcsinálni:

Lépj be Facebook profilodba, és menj a 2×Sült Blogportál oldalára (www.fb.com/ketszersult). Keresd meg klaviatúrádon a Print Screen (vagy PrntScr) billentyűdet (általában az Insert és a Delete környékén található), majd nyomd meg. Ezután nyisd meg pl. a Paint rajzprogramot (Programok – Kellékek), és illeszd be a képet (pl. Ctrl+V). Ments el a kapott képet, amin látszik, hány ismerősöd kedveli az oldalt, s küldd el nekünk e-mailben a 2xSult@gmail.com címre, vagy töltsd fel üzenő falunkra!

Ezen a képen piros keretben láthatod, mi az a két adat, amit látnunk kell: az egyik a neved, a másik a közös ismerőseink száma.

2xSultPRINT.jpg

Ugye nem is olyan bonyolult?! :)

Akinek a legtöbb barátja kedvel minket,
meghívjuk ebédelni a Gastland M0 Étterembe!

 

A játék kizárólagos szervezője a 2Sült Kulturális Gasztro-Utazó Blogportál, a Facebook csak a felületet biztosítja hozzá. Főtámogatónk a Gastland M0 Étterem, Hotel és Konferencia központ, akik felajánlották, a fődíjat, a két fő részére szóló svédasztalos ebédmeghívást egy-egy üveg ásványvízzel. A játékban való részvétel feltétele, hogy legyél tagja a 2×Sült facebookos közösségének, valamint a kiprintelt képet elküldd nekünk a 2xSult@gmail.com e-mail címre vagy feltöltsd facebook oldalunkra október 2-án 0 óra és október 3. 24 óra között.  A nyertes nevét október 4-én a Facebook- (www.fb.com/ketszersult) és weboldalunkon (www.ketszersult.blog.hu) tesszük közzé, a nyereményt igazoló, névre szóló kupont e-mailben küldjük el részére. A nyertesnek november 15-ig van lehetősége ebédjét lefogyasztani. Az esetleges többletfogyasztást (kávé, üdítő, a’ la carte étkezés) a vendég fizeti! Amennyiben a nyertes biztos abban, hogy a meghatározott időben nem tudja nyereményét lefogyasztani, a 2×Sült Blogportál Facebook oldalának kedvelői között „sorsoljuk” ki a Random.org oldal segítségével. Abban az esetben, ha döntetlen állások születnek, ugyancsak a Random.org segítségét hívjuk!
A játékra nevezők elfogadják, hogy a sorsolás eredménye ellen fellebbezésnek helye nincs.
A játékban nem vehetnek részt a 2×Sült Kulturális Gasztro-Utazó Blogportál és a Gastland M0 Étterem, Hotel és Konferencia központ munkatársai.
Bővebb információt a 2xSult@gmail.com címen kérhetsz.

Címkék: játék svédasztal gastland m0

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr104783311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása