Szeptember 15-én nyílt napot tartunk a kápolnásnyéki méhészetünkben, amit egybekötünk a Márton-napi fesztiválunkhoz hasonló bulival, amolyan 2in1 – kezd bele a beszélgetésbe az egynapos fesztivál szervezője.

A MÉZ & CHILI napra meghívtuk chilitermesztő barátainkat is, akiktől megtudhatjuk mindazt, amit ezekről a tüzes növényekről érdemes. Természetesen a másik főszereplő a méz lesz, és igyekszünk egybegyűjteni a környékbeli termelőkből is néhányat: chilis termékek, mézeskalács, kecskesajt, kecsketejes szappan, bor – a teljesség igénye nélkül.

Persze az ételek is tüzesek és édesek lesznek, mint a chili és a méz! A gyerekeknek ismét lesz bábelőadás, beszélgetés a "zöldekkel", kvíz, zene, móka, kacagás!
A rendezvény déltől sötétedésig tart.

Program, menü miegymás az alábbi plakáton, és a Bucka Méhészet Facebook oldalán!

Címkék: rendezvény méz chili kápolnásnyék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr294775627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása