Tegnap megnyitotta kapuit az I. Budavári Sörfesztivál, ahol szép számban képviselik magukat a hazai és külföldi sörgyártók. A megkóstolt sörök és a fesztiválhangulat annyira megihletett minket, hogy útban hazafelé le is forgattunk egy nem hivatalos promót a Sörünnepnek.

  

 

I. Budavári Sörfesztivál nem hivatalos promófilm from Kristóf Noll-Batek on Vimeo.

 

 

A sajtótájékoztató után megtanultuk, hogyan kell helyesen sört csapolni, és hogyan lesz a malátázott árpából frissítő és élvezetes ital. Olyan különlegességek folytak le torkunkon, amikkel eddig nem is találkozhattunk (pl. Soproni Démon gránátalmás és karamellás változata), hiszen ezek csak és kizárólag a fesztivál idején kaphatóak. Még végig sem értünk a pavilonokon, mikor Hadházi László dumájára kaptuk fel a fejünket, amit vagy a nagy meleg miatt, vagy egyéb okokból csak a finom Belga sörökkel iszogatva éltünk túl.

Vasárnap még kamerára vegyük az eseményeket, hogy otthon az íróasztal előtt szürcsölve kedvenc sörünket ismét a fesztiválon érezhessük magunkat, és legalább 20 sört döntsünk magunkba!

 

Te is ellátogatsz az első Sörünnepre?

A videót a Chief Art Filmcsoport készítette.

Címkék: sör fesztivál buda beer budavári sörfesztivál chief art

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr173180950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása