Köszönjük, elég volt! Unjuk már, és eddig is untuk, ezért el sem mentünk a szépségéről koránt sem híres Petőfi szoborhoz, mert már nem érdekeltek a nagy politikai beszédek. Belefáradtunk, hogy minden ünnep nálunk erről szólt. Meg az unalomig csépelt versekről…

És igen! Március 15-én végre rendhagyó módon ünnepel Székesfehérvár!

Ugyanis idén a nézők is részesei lehetnek a Március 15-i ünnepi műsornak. A fehérváriakat és a városba látogatókat teljesen megújult látvány fogadja a nemzeti ünnepen a Belvárosban. A műsorban több mint 100, korhű ruhába öltözött szereplő (profi és amatőr színészek) közreműködésével elevenednek meg a forradalom eseményei.

 

A nézők is úgy érezhetik majd, mintha részesei lennének a 48-as forradalom eseményeinek. Igazi közösségi ünnepnek nézünk elébe, amelynek díszleteként a Belváros épületei szolgálnak, így például néhány órára megnyílik majd a Fehérváron a Pilvax Kávéház, de megelevenedik a József-napi vásári forgatag is Fehérvár Belvárosában az idei nemzeti ünnepen.

A részletes program itt lelhető meg!

 

Készült a Tourinform Iroda hírlevele alapján. 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4., Hiemer-ház, Tel.: 22/537-261, e-mail: szekesfehervar@tourinform.hu A képek innen és innen  származnak! 

Címkék: székesfehérvár rendezvény forradalom március 15 ünnepség

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr372726776

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Petőfi Sándor - FÖLTÁMADOTT A TENGER… 2011.03.15. 09:58:58

VIGYÉL ÁT, RÉVÉSZEMFöltámadott a tenger,A népek tengere;Ijesztve eget-földet,Szilaj hullámokat vetRémítő ereje.Látjátok ezt a táncot?Halljátok e zenét?Akik még nem tudtátok,Most megtanulhatjátok,Hogyan mulat a nép.Reng és üvölt a tenger,Hánykódnak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása