Úgy gondolom, nem árulok el azzal nagy titkot, hogy életem két meghatározó alakja a gasztronómia és a színház világa. Éppen ezért örültem meg, amikor Balázs barátom oldalán felfedeztem, hogy Kentaur a Vámpírok bálja musical fergetegét varázsolta otthonába a Hal a tortán gasztro-relaty adásában.

A tv2 relaty-sorozatának filmes hetének szerdai estéjén Kentaur a Vámpírok bálját varázsolta a vacsoraasztal mellé. A díszlettervezőről kiderült, nem csak a jelmezek, az ízletes ételek készítésében is otthon van. „Nem mondom, hogy minden nap szoktam főzni, de gyakran szakácskodom. Leginkább nyáron, baráti összejövetelek alkalmával veszem birtokba a konyhát.” – vallotta be Kentaur. – „Hétköznaponként nem nagyon van időm erre, ráadásul mostanában a feleségem is különösen nagy kedvvel főz, ráadásul nagyon jól! Így azt hiszem, az én tudományomra e téren nincs szükség.”

Csisztu Zsuzsa és Pártos Csilla parókát és abroncsos ruhát vett magára, hogy ideális áldozatai legyenek a két vámpírnak, Kaszás Gézának és Janicsák Istvánnak.Szinte egyértelmű volt, hogy a filmes héten vámpíros estét rendezek, hiszen most a Vámpírok Bálja tölti ki az életemet, ebben dolgozom.” – mesélte Kentaur. – „Ráadásul jó poénnak tűnt, hogy beöltözve megyünk a zöldségeshez. Működött is a dolog, mindenki meghökkent.” – emlékezett vissza a házigazda. – „Az, hogy a jelmezek és a menükártya jól nézzen ki, részemről szinte kötelező volt. E mellett az ételekre is nagy hangsúlyt fektettem, mindent frissen akartam megsütni, ami nagy figyelmet igényelt, hiszen házigazdaként nehéz egyszerre a készülő vacsorára és a vendégekre egyszerre koncentrálni.” – vélekedett Kentaur.

A vágatlan Vámpírdal

 

 

Balázs rajongói oldala alapján.

Címkék: tv2 csisztu zsuzsa kentaur pártos csilla hal a tortán janicsák istván gasztro relaty kaszás géza vámpírok bálja

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszersult.blog.hu/api/trackback/id/tr771061667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bazsi88 2009.04.15. 18:53:22

Még barátok vagytok a Balázzsal? Mintha letörölted volna MSN-ről (?) :(

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.04.16. 00:03:08

@Bazsi88: Az, hogy egy barátság "vonata" néha elidőzik egy megállóban, nem jelenti azt, hogy soha nem indul tovább. Tehát: ha valakivel konfliktusom van, még nem fogom megutálni, és soha többé szóba állni vele - ezt a viselkedést meghagyom az ovisoknak, vagy az azon a szinten élőknek.
Az ideiglenes tiltásnak volt előzménye, és azonnal eltűnik, ha Balázs jelzi felém, már szeretne velem komonikálni - azt hiszem, ő kezdeményezte a szünetet.

Cirógatja lelkem, hogy olvasod Te is a blogom, örülök neki - szívből :)

Kellemes napot kívánok Neked!
süti beállítások módosítása